估唔到銅鑼灣有一間咁ig-able又有趣味嘅日式酒吧。Cocktail款式花多眼亂,餐廳十分細心為每張枱嘅客人準備左「Cocktail Dice」小遊戲,好似玩boardgame咁,相當有趣。客人可以摘骰去決定飲邊個編號嘅Cocktail。(利申:成個盒超靚,勁想帶翻屋企~)📸二人套餐一共有13樣嘢,聽到都覺得好吸引!🍱/前菜/
芥辣八爪魚.炙燒北海道帆立貝.炙燒三文魚🍣八爪魚嘅芥末味道少許攻鼻,但相當開胃。帆立貝同三文魚炙燒過之後更香~/串燒/溏心蛋豚肉卷.紫蘇雞腿肉.明太子山藥.金菇肥牛卷🍢串燒感覺上配搭都幾獨特,尤其係用唔油膩嘅豚肉包住濃滑口感嘅溏心蛋~/逸品料理/唐揚炸豆腐.甜甜辣辣炸雞🍗每件炸雞都被滿滿嘅韓式甜辣醬包住,真係食唔停口呀!除左甜辣,仲可以選擇蜜糖柚子口味~/太卷/壽喜燒牛肉.牛油果忌廉芝士🍙牛油果加忌廉芝士根本就係無得輸嘅配搭🙊壽喜燒牛肉做太卷都唔錯架~/主食/壽喜燒牛脊肉炒烏冬🍜是日highlight之一!流心蛋黃撈埋嫩嫩嘅牛脊肉同烏冬,一啖接一啖,停唔到口呀😍😍😍/甜品/吉士鯛魚燒+$38切開就見到濃稠嘅吉士醬,配埋綠茶雪糕同蕨餅真係perfect🍨唔鍾意食

二人套餐一共有13樣嘢,聽到都覺得好吸引!🍱

/主食/
壽喜燒牛脊肉炒烏冬🍜

/甜品/
吉士鯛魚燒+$38
切開就見到濃稠嘅吉士醬,配埋綠茶雪糕同蕨餅真係perfect🍨唔鍾意食鯛魚燒嘅朋友仔可以揀要烏龍茶牛奶布甸。

/Cocktail/
SAKURA BLESSING. MAPLE HUNTER
少女心嘅顏色加上易入口嘅味道,小心唔好飲醉呀🍹