喺最近,公司對面(油麻地)開咗一間新嘅手搖飲品店,主打香水檸檬製作而成嘅飲品,有檸檬之王之稱嘅香水檸檬,果皮味道清甜,完全無其他檸檬的酸涩味🍋🍋深受唔少人喜愛❤️除咗香水檸檬飲品之外,同時都有唔同嘅小食,而小店最近都出咗冷鍋串串,一串一串咁計算,想食幾多就攞幾多,葷(肉)就$5 ,而素食就$3,我都攞咗唔少㗎,而且味道都唔差👍🏻除咗串串之外,佢哋嘅冷麵都唔錯👍🏻🍜🍜冰涼冰涼好啱夏天食,我都想試埋佢哋嘅牛肉餡餅等等😋⭐手打渣女(火龍果+水蜜桃)💰$34酸酸甜甜,帶有少少水蜜桃嘅果香味,再加上香水檸檬清甜得來都冇苦澀,味道好特別!飲落去成個感覺都好清涼,都係一杯令人舒服嘅飲品🍹👍🏻⭐️雞絲涼麵 💰$35雞絲涼麵嘅軟硬度適中🍜,而且味道十分足夠,食落去清清涼涼,辣辣地鹹鹹地,好啱夏天嘅時候食✅而雞絲食落去亦都唔會好’鞋’😋😋⭐️冷鍋串串(葷(肉)💰$5 ,而素食💰$3)佢哋嘅那麼廚房都有好多款選擇,想食幾多就攞幾多,食落去都唔會好辣😋🍢🍢🍢鵪鶉蛋 - 最鍾意就係食鵪鶉蛋,所以一次過食咗六粒,唔使自己剝蛋殼係最開心😊🍢魷魚鬚 - 爽口彈牙又唔會太腍,一啖一條超正😚🍢魚蛋 - 佢哋用咗陳皮魚蛋,係我最

手打渣女(火龍果+水蜜桃)

⭐手打渣女(火龍果+水蜜桃)💰$34
雞絲涼麵

⭐️雞絲涼麵 💰$35
冷鍋串串

⭐️冷鍋串串(葷(肉)💰$5 ,而素食💰$3)
🍢魷魚鬚 - 爽口彈牙又唔會太腍,一啖一條超正😚
🍢魚蛋 - 佢哋用咗陳皮魚蛋,係我最鍾意食嘅魚蛋種類之一😍
🍢牛肉 - 佢嘅牛肉好香好好食,而且醃好咗,味道同口感有啲似牛肉乾😋
🍢豆皮 - 食落去口感煙煙靭靭😌都幾入味架
🍢炸豆腐竹 - 食落去脆口嘅😋吸收左辣汁嘅精華

手打渣女(火龍果+水蜜桃)
雞絲涼麵