2024-11-24
高質開胃菜與Cocktail 🍹✨ 喺鰂魚涌太古坊返工嘅朋友仔就好啦,收工就可以去到附近嘅一間The SIXTEENTH La Favorita🍽️ happppy hours,可以同同事/朋友一齊飲返兩杯,仲有多款開胃菜俾大家選擇😍而且都相當之高質,唔使食主食,食開胃菜就已經飽哂!L'APERITIVO ITALIANO Aperitivo Menu都唔少飲品選擇,而且價錢都好抵,唔使$200就有一杯Cocktail😍餐廳有個露台🌞,我地仲可以好Chill咁樣,坐係超高又時尚商業大樓下飲番一兩杯,打下卡咁📸。我地叫左兩杯Cocktail - BELLINI & GARIBALDI👍🏻都好正架!🌟 BELLINIWhite peach puree, prosecco混搭埋一齊,成杯Cocktail就超級清爽舒服🍑。白桃的香甜味道融進了酒精,成個感覺好清新開胃。🌟GARIBALDICampari, fresh orange juice苦中帶甜🍊,仲好清新,每一口都能感受到不同的層次,仲有一片橙子裝飾一下,顯得特別有格調!✨【香港美食】Chill在The SIXTEENTH La Favo
🌟 BELLINI
🌟GARIBALDI
Campari, fresh orange juice苦中帶甜🍊,仲好清新,每一口都能感受到不同的層次,仲有一片橙子裝飾一下,顯得特別有格調!✨【香港美食】Chill在The SIXTEENTH La Favorita:高質開胃菜與Cocktail 🍹✨
在鰂魚涌太古坊工作的朋友們有福了,收工後可以前往附近的**The SIXTEENTH La Favorita**享受快樂時光🍹✨。這裡可以與同事或朋友一起品味幾杯飲品,還有多款高質的開胃菜可供選擇,讓人不需要主食也能感到飽足🍽️。