2022-06-04
呢間真係推薦大家去食!! 佢已經成為左我最鍾意嘅韓國餐廳之一🤣🤣見佢喺旺角開咗分店一直都好想再食 但係每一次都好多人排隊😢大家如果想試記住早啲去攞位〰️用餐時間係90分鐘▪️帶子泡菜卡邦尼 $168My fav!!!!極推薦❤️🔥❤️🔥個人認為最體現到韓式西式fusion嘅一道菜🤣香滑濃稠嘅忌廉配上微辣爽口嘅泡菜 冇諗過會咁夾🥹一食落口就驚豔到我!!! 好creamy好重奶油香味 另外佢仲落咗巴馬臣芝士粉所以有 鹹香嘅芝士味🧀而且意粉好掛汁一條意粉都吸晒啲汁 好濃稠嘅感覺 但係又唔會好膩 可能係因為泡菜嘅酸味令到人越食越開胃🤣 仲加咗啲香料令到意粉更加惹味〰️ ▪️芝士秘製炸雞 $118(6件) $213(12件)不過不失嘅炸雞〰️炸雞面偏乾身 炸得幾鬆脆 炸粉唔會話好厚 咬落去雞肉都算嫩 但係唔係話好多肉汁~ 芝士粉直接灑喺面 所以有啲可惜嘅係唔係每一啖都食到芝士味🥲芝士味唔算好濃始終芝士炸雞嚟講都係bhc世一✌🏻▪️芝士maru大哥pizza $146(regular) $176 (large)呢個pizza係蕃茄醬底 上面有香雞 西蘭花 蘑菇 洋蔥火腿同埋唔可以缺少嘅芝士🤤如果你係芝士控嘅話
▪️帶子泡菜卡邦尼 $168
My fav!!!!極推薦❤️🔥❤️🔥
個人認為最體現到韓式西式fusion嘅一道菜🤣
▪️芝士秘製炸雞 $118(6件) $213(12件)
始終芝士炸雞嚟講都係bhc世一✌🏻
呢個pizza係蕃茄醬底 上面有香雞 西蘭花 蘑菇 洋蔥火腿同埋唔可以缺少嘅芝士🤤如果你係芝士控嘅話 可以加$36轉雙芝邊✌🏻pizza 嘅料好足 每一啖都好有口感同好豐富🤤上面嘅雞用咗烤肉醬去調味 好惹味😍成個Pizza嘅調味都好夠好豐富 除咗有蕃茄醬同芝士之外 仲有烤肉醬同酸忌廉醬
撈埋一齊唔會好突兀之餘 仲幾好味添😋
▪️Mango passion iced tea $48
個人覺得有啲太甜🥲但係係好香果味嘅 熱情果間芒果呢個配搭真係冇得輸🫶🏻好夏日嘅感覺
飲落去好Fresh✨
▪️Peach Lime Iced tea $48