-裝修後終於黎到覓食,果然質素依舊👍🏾先講一講店面,比以前闊落左,門口位置更放左掛畫,同舖頭風格相襯~-🥢紅薯寬粉撈永遠係我至愛,加埋豬頸肉世一。豬頸肉係半肥瘦口感,入味又吾會太油膩。加埋清清地嘅金菇,令成件事加曬分。-🥢朋友叫咗豬肚魚腐紅薯寬粉撈。豬肚吾會太硬,而魚腐好夠淋。兩者加埋煙韌嘅寬粉,亦都好夾。-🥢除咗撈粉,店舖亦有湯麵系列。另一位朋友就叫咗紅薯湯寬粉(寬粉真係太正,不得不叫🥹)。酸辣湯嘅配搭之下,寬粉同響鈴都更入味👍🏾而加咗湯底嘅豬頸肉同撈麵底又有啲不同,比撈底少咗一份爽脆,但口感更淋👅-值得一提係,餐牌有好多選擇,麵嘅種類已好多,單係紅薯粉已經有吾同款🤩而湯底同撈底都可以揀吾同辣度or清湯亦可🤓餸嘅種類亦好多,絕對係平民必食之選👍🏾--{食飽治療系e }

裝修後終於黎到覓食,果然質素依舊👍🏾
{食飽治療系e }