【 有得玩又可以嘆美食的遊戲室 】💕「大樹先生的家」應該好多小朋友都去過,仲記得疫情前,遊戲室內最吸引的就係一大個波波池,雖然而家無得玩波波池,但場內的遊戲區都有好多野玩呀!🥁兩兄弟忙於玩滑梯,揸車仔,玩路軌火車,小水池釣魚和煮飯仔等,唔經唔覺就玩左3個鐘,好滿足!🍀我哋今次係去大樹先生的家 Mr. Tree 銅鑼灣分店,場內有多個遊戲區,足夠小朋友盡情放電。🍱鍾意去大樹先生係因為佢哋餐廳的食物真係好有水準,雖然價錢唔平,但小朋友有得玩,大人又可以嘆下美食都唔錯,哥哥次次去玩都食得特別多!⭐️推介菜式 : 🔹南瓜忌廉汁意大利粉配照燒雞扒香醇濃厚的日本南瓜蓉,含有豐富維生素,配搭日式照燒雞扒,微甜清爽的滋味讓人着迷。🔹頂級白松露野菌忌廉汁意大利飯口感濃厚的忌廉汁和鮮甜的綜合野菇一同自然融洽,非常好味!
【 有得玩又可以嘆美食的遊戲室 】

⭐️推介菜式 :

🔹南瓜忌廉汁意大利粉配照燒雞扒

🔹頂級白松露野菌忌廉汁意大利飯
口感濃厚的忌廉汁和鮮甜的綜合野菇一同自然融洽,非常好味!
2021-07-09