🔸兩個人$150有找,食晒芋泥吐司,乾拌面,台式蛋餅,仙草凍等等令人好掛住台灣嘅美食😍有埋台式飲品,真係做到?係真係得嘅💪🏻仲要食到勁飽差啲食唔晒!!今次都係外賣推介系列,就係「你妳」❤️🔸之前都有食過佢地本身第二間嘅堂食,而呢間黃埔分店係外賣店嚟,有好多組合優惠令到佢抵上加抵😛主食方面叫咗皇牌芋泥肉鬆吐司,乾拌面同台式芝士蛋餅🤤最大讚一定係吐司啦,之前荃灣成日快速沽清想食都食唔到,今次食到真係聞名不如見到👍🏻👍🏻芋泥肉鬆都超厚料,而芋泥係好足料果種,滿分!乾拌面同蛋餅就正常水準,充滿地道風味~我用嚟食乾拌面嘅餸有花枝丸同腐皮卷😁兩款都幾好在於首先佢隻花枝丸真係有好多花枝係入面,平時其他地方食到嘅係無咁足;而腐皮卷係韭菜風味都幾特別😋🔸最後埋尾有小布丁芋圓仙草凍,葡萄柚烏龍茶同埋白桃綠茶。鍾意佢啲台式飲品個味係清新同唔會好假,而仙草凍水準中上😋總結係真係抵到爆就可以食晒全台灣,仲要食物水準好高,真心值得推介👍🏻