2024-07-11
きっとかつ Kitto Katsu地址:觀塘成業街15-17號成運工業大廈3樓303室今日我嚟分享幾款超正嘅食物😋一口翡翠千層吉列豚🐷$98呢款千層吉列豚真係精緻無比😜!層層疊起嘅炸豬扒再卷上翡翠苗,外脆內軟,帶有濃郁嘅豬香味!一試難忘,正😍而千層吉列豚(芝士流心)🐷$138每一層都係蓬鬆細緻🤪,千層豬扒內再加上煙肉片和車打芝士,外脆內軟,而睡豬扒炸得香口唔油膩,令人難以抗拒,正💕富士山🌋 $38呢杯泡沫梳打加埋海鹽奶泡,有淡淡嘅清甜同埋咸咸嘅回甘😍!真係一種獨特嘅味道✨暖久空氣(慢靈魂)☕️$38杯中嘅珈琲配上香滑嘅奶蓋同朱古力粉😎,真係太迷人!一啖下去TIRAMISU,口感醇滑咖啡豆有少少酸酸地山楂香嘅味道,令人心情慢慢放鬆,好享受😌紅菜頭羅宋湯(跟餐)真係好開胃!啖啖都有好多蔬菜同埋蕃茄味,超級開胃。#nicefoodie觀塘-—————#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美
地址:觀塘成業街15-17號成運工業大廈3樓303室
今日我嚟分享幾款超正嘅食物😋 一口翡翠千層吉列豚🐷$98
呢款千層吉列豚真係精緻無比😜!層層疊起嘅炸豬扒再卷上翡翠苗,外脆內軟,帶有濃郁嘅豬香味!一試難忘,正😍 而千層吉列豚(芝士流心)🐷$138
每一層都係蓬鬆細緻🤪,千層豬扒內再加上煙肉片和車打芝士,外脆內軟,而睡豬扒炸得香口唔油膩,令人難以抗拒,正💕 富士山🌋 $38
呢杯泡沫梳打加埋海鹽奶泡,有淡淡嘅清甜同埋咸咸嘅回甘😍!真係一種獨特嘅味道✨ 暖久空氣(慢靈魂)☕️$38
杯中嘅珈琲配上香滑嘅奶蓋同朱古力粉😎,真係太迷人!一啖下去TIRAMISU,口感醇滑咖啡豆有少少酸酸地山楂香嘅味道,令人心情慢慢放鬆,好享受😌 紅菜頭羅宋湯(跟餐)
真係好開胃!啖啖都有好多蔬菜同埋蕃茄味,超級開胃。 #nicefoodie觀塘
-—————
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #觀塘美食 #打卡 #觀塘 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #西菜 #西餐