築間酸菜魚

2024-07-05 210 瀏覽
呢個品牌由黎自台灣,相信佢既出品都有D質素。最重要係呢到既酸菜魚係有得簡小份,一個人都食得。因本人唔太食得辣,好多時同朋友食酸菜魚都好難就到個辣度。係呢到食就冇問題,自己叫自己個份又得。極道明太子奶香魚 (小份)終於有D新口味既魚,而且又唔辣。作為明太子愛好者都覺得配魚片食好OK,入面仲有大量海鮮,有魷魚,蜆,青口,大蝦,好似海鮮湯咁,所以好清甜。個湯唔會做到勁creamy,所以食落都唔會好膩,唔辣之選!總長酸菜魚(小份)鐘意食辣既朋友都可以簡番最basic個款既酸菜魚,酸菜好食! 魚片無骨! 雖然冇得簡辣度,但朋友食落話岩岩好。仲有D寛粉,吸曬湯汁。呢到既炸物都幾出色同埋好抵食,$20-30一份,我地叫左甜不辣同埋鹽酥雞,2款都好食,炸皮又唔厚。士多啤梨奶凍又估唔到幾好食,有爆珠又有士多啤梨蓉,奶凍都好滑。蜂蜜檸檬水大大杯,清新又好飲。而家係openrice收藏店鋪仲會送指定飲品! 好抵

極道明太子奶香魚 (小份)

總長酸菜魚(小份)