上幾星期第一次買,咁先買咗份$98蚊叉燒配燒肉。 味OK喎, 但肉質素好明唔唔係咁好,一分錢一分貨OK嘅。買完又見到d燒鵝新鮮拎出嚟, 但d皮一睇就知唔會脆嫁啦, 見呀姐係咁推薦,自己又想食鵝,隻鵝又出晒煙唔會差得去邊掛。 點知出事啦, 因為隻鵝係特價促銷貨, 推銷時呀姐話再送6條小燒骨(好短好細嘅姐)。 咁我睇住個師傅斬啦, 斬好晒我就問點解送個6條小燒骨你中要斬一半得3小條俾我嘅?佢話佢係應俾幾多就幾多,我都唔明佢講咩。 明明話推銷送6條小條,成set連埋鵝併堆一份俾你斬,但又斬一半再將另一半去配其他再充銷。 令人感覺好似水咗你斬好晒先咁。 返到去食, 小燒骨又幾好味喎, 肉質正常。 但隻鵝呢, 係我同成家人連隔離屋(小朋友過黎食飯)所有人都話成世人都末試過咁嘅燒鵝(應該話只係外型同顏色似燒鵝)完全係無味, 肉質又鞋, 都唔知係咪賣唔出拎去再淥滾水,淥到出晒煙令人以為新鮮但搞到無晒味d肉又鞋。總之就係難食,末食過咁差燒鵝。總結:叉燒:味ok但肉質唔好 燒肉: 味OK同樣肉質唔好 燒骨仔: 最好味, 肉質又最好

總結:叉燒:味ok但肉質唔好
燒肉: 味OK同樣肉質唔好
燒骨仔: 最好味, 肉質又最好
燒鵝:我都唔知點形容, 末講過咁 難食燒鵝。。。又鞋又無味只係外型同顏色似燒鵝嘅燒鵝

一分錢一分貨啦,價錢OK嘅,但生意手法唔太好,感覺唔老實。 最好睇住佢斬呀。同埋唔好以為出晒煙就係好野。