餐廳: 燒肉LIKE (新城市廣場一期)
資訊:

2022-08-04 2546 瀏覽
今日去完IKEA經過新城市就諗起呢到有間平價燒肉入座前等左15分鐘 LUNCHTIME過左都唔算好多人大概等左4-5組就到我地啦入面都幾多位 一個人食都唔會尷尬 因為佢好多都係單邊位坐低之後用手機掃QRCODE落單再即時比埋錢 真係好方便再加上我長期唔帶CASH既人黎講真係岩晒🎈美國頂級西冷牛扒Prime肉質真係好穩陣超重肉味 油花都好多好多肉汁我叫左120G好似少左啲有啲唔夠喉🎈牛五花&豬五花腩套餐 300G朋友比較肚餓叫左個300G既套餐牛五花好薄既一塊燒兩燒基本上已經食得豬五花都係好薄一燒就爆油不過燒嗰個時間真係要掌握得好好如果唔係好容易就會過熟硬晒由於啲肉都好薄 好快就燒熟晒所以成個用餐過程都好快食左唔洗30分鐘已經食完走得飯果方面仲有得加錢加木魚絲紫菜溫泉蛋雖然我哋冇加到下次可以試吓🤭🤭
今日去完IKEA經過新城市就諗起呢到有間平價燒肉

食左唔洗30分鐘已經食完走得

飯果方面仲有得加錢加木魚絲紫菜溫泉蛋
雖然我哋冇加到下次可以試吓🤭🤭
2022-07-11
15 分鐘 (堂食)