其實我成日都來食下午茶 今晚來食飯都幾好食 鐵板鴛鴦扒 配料好足,叫左黑椒汁,其實個鐵板都會落洋蔥,唔似出面嘅餐廳叫洋蔥汁先會有洋蔥個鐵板一來到喳喳聲好夠熱平時下午茶食啲薯條好正,咬落外脆內軟好鬼新鮮今晚放左係鐵板上面變腍左即刻好普通但係啲黑椒汁好正!點薯條好野味,食真啲原來落左啲蒜蓉係入面,令我諗起金鳳鋸扒嘅味道 不過金鳳啲蒜蓉太多 呢度蒜蓉同汁嘅比例岩岩好仲加好味見唔見到啲蒜蓉 好少可食到黑椒汁咁野味 個汁加左好多分主角豬扒好嫩 放左係鐵板10分鐘都冇變鞋雞扒都好正咬落會有肉汁有時會切到啲筋,食得出唔係批發個種劣質雞扒缺點太多油!食到最後塊鐵板都比油浸住!其實平時叫碟頭飯都好鬼多油,一定要叫少油先得!!同埋姐姐太忙成日都唔記得比湯成場都聽到人追番啲湯同場加映下午茶燒鴨瀨$25好抵食!燒鴨經常都會比上脾加幾舊胸燒鴨有啲肥 同埋切完直接上碟係會有啲凍嘅但都新鮮夠嫩夠入味再加映常餐食開燒鴨瀨都好高質 諗住食個常餐試下叉燒好普通不值一提,唔會再叫常餐啲蛋同腸仔放晒落個麵到 好彩冇叫多士總結:一間抵食有心嘅茶餐廳 只要冇退步都會keep住來食
其實我成日都來食下午茶 今晚來食飯都幾好食

鐵板鴛鴦扒

個鐵板一來到喳喳聲好夠熱

平時下午茶食啲薯條好正,咬落外脆內軟好鬼新鮮
今晚放左係鐵板上面變腍左即刻好普通

但係啲黑椒汁好正!點薯條好野味,

見唔見到啲蒜蓉 好少可食到黑椒汁咁野味 個汁加左好多分

主角豬扒好嫩 放左係鐵板10分鐘都冇變鞋

雞扒都好正
咬落會有肉汁
有時會切到啲筋,食得出唔係批發個種劣質雞扒

缺點

燒鴨有啲肥 同埋切完直接上碟係會有啲凍嘅但都新鮮夠嫩夠入味

再加映常餐

常餐

食開燒鴨瀨都好高質 諗住食個常餐試下叉燒

好普通不值一提,唔會再叫常餐

啲蛋同腸仔放晒落個麵到 好彩冇叫多士

總結:一間抵食有心嘅茶餐廳 只要冇退步都會keep住來食