2024-01-05 481 瀏覽
天氣凍最岩吃各種煲,呢間位於柴灣漁灣街市樓上既熟食中心,叫小辣川任飲任食打邊爐,有雞煲、烤魚、牛雜鍋及火鍋🍲,我當然選擇左最愛牛雜鍋,呢一度200蚊就可以任食任飲仲有海鮮供應💁‍♀️一個價錢兩種享受,一應俱全😌我個人推介必叫牛大人牛雜鍋,每一鍋嘅牛雜都份量十足,牛雜用料新鮮,完全沒有酥味腥味,牛雜裏面有牛蒡牛肺牛腸牛肚仲有啲牛腩,而且牛蒡新鮮嫩滑,上枱就已經充滿香气,牛肺都好爽滑佢哋全部牛雜都鹵得相當入味非常之軟腍,如果一鍋唔夠仲可以嗌多幾轉,吃🍽️到夠為止😌自助區就放滿咗打邊爐料有個大雪櫃放滿左各式各樣嘅配料,無論係肉類定蔬菜都一應俱全,嫩滑豬紅,肉汁爆棚牛丸牛柏葉魷魚仲有鮮嫩脆綠的蔬菜🥬仲有各式各樣嘅海鮮,連蟹都有而且每一隻都有膏好鮮甜 ,仲有蝦蜆,放哂後牛雜湯越煮越有味道。飲品🥤方便都係大同小異汽水檸檬茶烏龍茶啤酒都有幾款選擇,總有一款啱你

自助區就放滿咗打邊爐料