同朋友約左食片皮鴨最後決定食呢間7點去都full full地, 但都有位可以即時入。佢本身有個set dinner 2人餐6百幾, 但朋友唔想食飯同面就無叫到 最後散叫左下面幾樣前菜1. 海蜇一般,建議食其他2.雞絲粉皮合格, 可以叫主角出場片皮鴨半隻我自己其實己經食過一次, 但今次朋友第一次黎就係咁話唔差好食, 佢話中意有青瓜同哈密瓜做配料, 夠清新爽口, 中和番個肥膩度。 另外,片皮鴨個皮都夠脆身, 唔會太乾, 厚度適中。 搭上配料岩岩好不多不少。 份量多同埋 最後兩個人都食唔哂。我地其實仲叫左個炒四季豆呢個都好食, 夠獲氣, 炒到好乾身同入味最後因為本身係openrice book 左枱, 所以會送兩位腰果露做甜品, 朋友食左又係話好食唔停口。 我就覺得ok, 唔會太重味埋單5百幾, 值得一試
同朋友約左食片皮鴨最後決定食呢間
7點去都full full地, 但都有位可以即時入。

前菜
1. 海蜇
一般,建議食其他

2.雞絲粉皮
合格, 可以叫

主角出場
片皮鴨半隻

我地其實仲叫左個炒四季豆
呢個都好食, 夠獲氣, 炒到好乾身同入味

埋單5百幾, 值得一試