2013-08-02 22 瀏覽
食完LUNCH經過星街, 竟然被我發現有新嘅甜品舖食雪糕同CAKE! 超LIKE甜點嘅就梗係唔放過啦!!我同朋友ORDER左3件係舖SHARE. 我ORDER左我至愛HAZELNUT, 出乎意料地唔係好甜!!! 好香HAZELNUT味, 仲有一粒超迷你MACAROON係上面, 好可愛!再加上脆脆餅底, 真係唔夠飽!仲有ORDER左好特別嘅開心果味CAKE, 一樣好香NUTS味, 但係唔係好甜!仲有一件係宇治綠茶紅豆, 鍾意綠茶朋友一定好愛, 因為好香綠茶味! 上面仲有一塊金泊, 真係好睇又好食!食完好鍾意佢唔係太甜, 所以買左幾件同屋企人試。因為店長推介, 所以買左佢地SIGNITURE 蕃石榴味。果然好特別, 味道好清新, 仲有果肉夾係旦糕裡面, 好岩夏天!總括黎講, 佢地嘅旦糕好適合怕太甜太漏嘅朋友, 環境好RELAX, 裝修主要用木色令人好舒服自然。另外要一讚係佢個外賣PACKING, 好DESIGN PATTERN好靚仲好實淨。店長仲話可以ORDER生日旦糕TIM!!

2013-07-27