2009-05-20
朋友請我嚟呢度食生日飯,未食已經好開心,裝修好得意 & 靚我地兩個女仔,都叫咗幾樣嘢(我本身食好多)先嚟個蒜蓉包,焗得好香脆,可以搽香草牛油 & 有原粒蒜頭。當然有 olive oil & 醋啦?!先嚟一道 caesar salad with roasted chicken. 啲菜好新鮮,雞肉好廋,燒到 燶燶地,好香口~隨後係 calamari, 炸得好 crispy 呀,又唔多油,白色個汁酸酸地,好配合!個牛仔肉卷住啲乜?!唔係好記得啦,呢個 ok 啦,我淨係記得我朋友唔食豬肉,佢要揀番啲煙肉出嚟 甜品係 strawberry marigne, 仲以為會好甜,食落又 ok 喎?!淋咗啲 passion fruit juice 喺上面,酸酸地,好開胃。strawberry 又好新鮮,大粒又香由於唔係我找數,唔知幾錢啦,估計每人二百零倒啦唯一美中不足,係啲 waitresss & waiters 較為散慢
我地兩個女仔,都叫咗幾樣嘢(我本身食好多)
由於唔係我找數,唔知幾錢啦,估計每人二百零倒啦