2023-09-15
屋企人真係好鐘意來😂呢晚又一家人來食晚餐,原來而家轉左鰻魚節!多款鰻魚新菜式😋即揀款試吓先😎.揀左普寧豆醬焗鰻魚($188),用上普寧當地豆醬焗製,鰻魚彈牙鮮味,醬香蒜香好好食👍🏻 成煲上熱辣辣,入面好多我最愛洋蔥和蔥😍.除左鰻魚,其他菜式一樣出色👍🏻第一次試黄金酥皮牛肋排($398),一整根貼骨牛肋排,足足滷製3小時!食落淋身牛味濃又脆口,點上自製黑椒汁,好正👍🏻仲有每次必點莆田荔枝肉($98)和福建特色海蠣煎($128),咕嚕肉非常脆口,甜酸開胃加上荔枝分外清新😋福建菜必點海蠣煎,勁多蠔又鮮味,每次都最快清空😂.榴連控就要試下酥炸冰心榴蓮($58)外脆內軟,外熱內凍,濃厚榴蓮香,入面係榴蓮雪糕好流心,口感層次好豐富,超級好食🤤.呢到姐姐人好好服務周到,又坐得舒服價錢唔貴,重點好好食家人食得開心🥰性價比高值得一再encore👍🏻