2024-01-06 98 瀏覽
Happy Friday約埋三五知己黎居酒屋relax下,食下野傾下偈真係一流! 加上個環境裝修又舒服👍🏻 最開心係可以安排坐到卡位🤭⭐極上鹽燒牛舌芯有三種食法 : 1) 點檸檬汁食、2)點鹽食、3)點 wasabi 醬食招牌極上鹽燒牛舌芯,真係好厚切,一客大約得六七粒牛舌芯,但每粒牛舌芯都好厚,必食必點,一定要嗌🤩好食嘅牛舌簡簡單單用少少鹽同檸檬汁調味就已經超好味牛舌芯肉質好嫩滑同好有彈性,牛味重,鍾意食牛舌真係唔可以錯過😚⭐吉列千層芝士豚肉卷 (三重芝士)睇menu見到咁邪惡,一定要叫黎睇下😝一上枱已經覺得好熱氣!!因為…個皮炸到脆卜卜,三重芝士啲芝士流晒出嚟,可以拉絲🤤個豚肉好match到芝士,加左芝士食落層次好豐富,以為會好膩但食落又唔會喎⭐申子卷+刺身壽司好新鮮嘅刺身,鮮甜的味道直衝味蕾😋
極上鹽燒牛舌芯
⭐極上鹽燒牛舌芯
好食嘅牛舌簡簡單單用少少鹽同檸檬汁調味就已經超好味
吉列千層芝士豚肉卷
⭐吉列千層芝士豚肉卷 (三重芝士)
睇menu見到咁邪惡,一定要叫黎睇下😝
⭐申子卷+刺身壽司
好新鮮嘅刺身,鮮甜的味道直衝味蕾😋
2023-12-19
  • 極上鹽燒牛舌芯