2024-06-12
呢間餐廳係APM好多年喇, 佢既質素有一定保證!佢裝修得好有日本風,好有特色🥰今日中午食左一個安格斯牛鐵板燒餐,元貝天婦羅烏冬,同埋一串牛舌!首先是牛舌串,好好味呀。牛舌經過燒烤後,外層微焦,內裡依然保持嫩滑,每一口都感受彈口和濃郁的牛肉香氣, 好入味。調味恰到好處,好香黑椒味。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5跟住係元貝天婦羅烏冬,本身天婦羅的外皮應該好酥脆,但個人覺得略為遜色, 咬落去元貝少少UN。而烏冬就幾好食喎,麵條彈牙,而且又好滑,搭配上醬油湯底,唔錯唔錯。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5最後是安格斯牛鐵板燒定食。鐵板燒的牛肉塊外層焦香,內裡嫩滑,每一口都充滿了肉汁。配菜的選擇也恰到好處,尤其是豆芽,清爽的口感與牛肉的濃郁形成了絕佳的對比。整體定食的搭配讓人非常滿足,既有肉類的豐富口感,又有蔬菜的清新。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5我想講,佢個小食係醃鰻魚,酸酸地好好味,送飯一流👍🏻👍🏻整體用餐體驗不錯,有美味既食物,值得再次光顧。整體味道指數:😋😋😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅✅/5
佢裝修得好有日本風,好有特色🥰
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
我想講,佢個小食係醃鰻魚,酸酸地好好味,送飯一流👍🏻👍🏻
整體用餐體驗不錯,有美味既食物,值得再次光顧。
整體味道指數:😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰/5