2022-08-11
有人請食飯,而且冇乜金錢限制梗係為間貴啲嘅三星點心中菜試吓!啲朋友話原來呢間之前買兩粒星嘅,而家升咗級 XO醬炒腸粉,其實個腸粉so far整出嚟係炸嘢我自己就唔係咁食炸嘢同埋油膩嘢所以都冇乜點食,但係朋友話呢個出奇地好食喎!而且好似係招牌菜叉燒有半肥瘦胃液都有比較瘦嘅部份,但係整體食落都好林!而且個醬汁都調得啱啱好,唔會太甜,又焗到有啲朝響大部份人都鍾意食半肥瘦,我自己就鍾意瘦差,不過要林嘅燒賣比蝦餃仲貴,但係我好似唔係太識欣賞覺得正正常常冇乜特別反而呢個撩參帶子搞幾特別,上面有$1唔知煎定炸過嘅少少海參雖然睇佢細細粒,但係又未有口感,唔啱褲!面頭有啲炸蒜蓉粒,增加佢嘅香氣哈春卷同韭菜餃都係新鮮炸起非常脆口呢張相就見到叉燒瘦啲嗰一part,我就比較鍾意呢啲部位帶子牛油果焗飯意外地好食!忌廉汁撈埋炒飯底非常香!混合牛油果整都幾特別而且好Rich蛋白杏仁茶係朋友嘅原來燉木瓜仲有桃膠係入面不過我覺得佢甜咗少少🤏呢個南乳餅好有趣,不過唔係咁啱我哋〇味蛋撻好味身為三星餐廳嘅酒店環境,佢當然非常之好!環境寬闊得來,亦都有舒適嘅圖畫唔買空間!服務可以話好可以話唔夠好,因為好過冇!好勤力咁樣幫我哋玩
呢張相就見到叉燒瘦啲嗰一part,我就比較鍾意呢啲部位 帶子牛油果焗飯意外地好食!忌廉汁撈埋炒飯底非常香!混合牛油果整都幾特別而且好Rich 蛋白杏仁茶係朋友嘅 原來燉木瓜仲有桃膠係入面不過我覺得佢甜咗少少🤏 呢個南乳餅好有趣,不過唔係咁啱我哋〇味 蛋撻好味
身為三星餐廳嘅酒店環境,佢當然非常之好!環境寬闊得來,亦都有舒適嘅圖畫唔買空間!服務可以話好可以話唔夠好,因為好過冇!好勤力咁樣幫我哋玩碗筷,仲要換埋我哋杯茶驚唔夠熱,不過其實有陣時我哋係想攤凍先飲嘅時候佢就會換走咗😅😅其實我覺得唔使咁勤力玩,因為換咗10幾廿次有啲過分,而且係咁洗碗碗碟碟都唔係咁環保,有少少不必要~
有啲侍應嘅服務會好啲,有個別一個可能新來,見到佢都騰雞d
不過知道佢認真有心服務嘅
整體都唔錯啦