2022-12-08
"大快活"這個名字係我字典入面消失左好一段日子 如果唔係朋友經過見到佢做緊羊腩煲套餐 話幾吸引既話 我無諗過我同大快活會再見😶八點鐘上到去 直衝收銀: 佢答:[最後一個羊腩煲 俾排喺我哋前面嗰個買咗啦!]......OK.......一人火鍋 x 2 唔該🥲 芫茜皮蛋湯 x 麻辣湯 自製鴛鴦鍋😌 每個set都配有一條單條油炸鬼 蔬菜籃 配菜有餃子炸魚肉卷蝦卷等 芫茜皮蛋湯 好足料 湯底好夠味 用嚟煮瓜菜 鮮味好突出 唔錯麻辣湯既麻味比想像中突出 用呢個湯煮煮烏冬 公仔麵 會有驚喜👌 蔬菜都新鮮 油炸鬼牛肉豬肉其他配菜就正正常常 係對得住個價錢既質素 唔好用牛小排黑豚肉做基準 ok?以$81蚊既價錢 有滿滿既碳水 有肉有菜 真係會抱住個肚走p.s. 臨走嘅時候 經過收銀果時 個姐姐請左我哋食雪糕🥳 爽總結: 算係甘啦 呢個價錢 仲要求啲咩😌
八點鐘上到去 直衝收銀:[要個羊腩煲二人餐] 佢答:[最後一個羊腩煲 俾排喺我哋前面嗰個買咗啦!]......OK.......一人火鍋 x 2 唔該🥲
以$81蚊既價錢 有滿滿既碳水 有肉有菜 真係會抱住個肚走
總結: 算係甘啦 呢個價錢 仲要求啲咩😌