2016-07-21
諗住上嚟望下食評先去試,見到成百個好評諗住冇死啦,點知試完先知中伏忍唔住要開返個ac嚟寫食評首先,門口劃位店員態度不友善。我冇book枱臨時興起,咁去到book枱入先,好正常。但係book枱嘅入晒後,開始叫冇book枱嘅時候塊面黑晒,把聲又悔氣,完全理解唔到。跟住入去叫嘢食,見到佢有個新出嘅黑松露海膽花之戀,咁叫咗2舊諗住試下先,點知一來到,個樣同普通花之戀係冇分別,咁以為佢收埋啲料咁鬼馬,點知1咬落去,真係普通花之戀嚟喎😂😂😂😂咁同個店員講啦,佢話廚房整漏咗啲料上去喎,但係重點係點菜紙上面係冇普通花之戀喎😑😑😑😑再嚟,我唔係好明點解佢啲飲品有果肉點解唔預備粗飲管?飲2啖就俾啲果肉塞住條飲管嗰種感覺真係冇得頂跟住店員攞碟壽司嚟,賣相係唔錯嘅,但係一入口,點解係熱嘅?😑都算喇,可能係火炙所以熱啦,咁但係點解啲飯唔熟嘅,咬落去一粒粒硬㗎成餐唯一最好食嘅竟然係牛油粟米😂相冇乜點影,因為已經冇晒moodp.s 我開始對開飯嘅正評有所保留😑
跟住入去叫嘢食,見到佢有個新出嘅黑松露海膽花之戀,咁叫咗2舊諗住試下先,點知一來到,個樣同普通花之戀係冇分別,咁以為佢收埋啲料咁鬼馬,點知1咬落去,真係普通花之戀嚟喎😂😂😂😂咁同個店員講啦,佢話廚房整漏咗啲料上去喎,但係重點係點菜紙上面係冇普通花之戀喎😑😑😑😑 再嚟,我唔係好明點解佢啲飲品有果肉點解唔預備粗飲管?飲2啖就俾啲果肉塞住條飲管嗰種感覺真係冇得頂
p.s 我開始對開飯嘅正評有所保留😑