2024-04-02 37 瀏覽
🌝成日都好想可以同朋友一齊嘆住杯飲品,一邊傾心事,一邊影下相😍可能成日都咁諗,所以最近新識左個朋友,約好下午食個飯,佢帶我來食意大利餐廳💓呢間餐廳帶田園感覺,又好似好正宗咁😍睇佢既選擇都好好,樣樣都想試,咁我地叫了三個菜式:牛角包窩夫💕💕💕💕💕呢份窩夫份量好多,下層有好多菜,仲有太陽蛋,太陽蛋既熟度控制非常好,好似半生熟既狀態咁,佢既手撕豬係用慢煮整,所以有好香既豬肉味,單骨雞翼好香,佢既醬都好有風味阿,蜜糖芥末香草醬好百搭,甜甜香香既味道,令人有一種清新既感覺,仲有仲有布雷斯特煙肉醬💗提升原有食物味道,總知就係好食啦手製比利時窩夫💕💕💕💕💕主打屬於甜味既窩夫,上面有鮮雜莓,酸酸甜甜既味道好開胃,仲有忌廉同窩夫一齊食,呢個食法係必定咁食💓癮癮仲食到蜜糖味,不過最吸引就係雪糕啦,好有涼快既感覺,入口即溶,係用上等級數既雪糕食材星野製茶園星峰💕💕💕💕💕最後都要講💓呢杯飲料好靚,成杯都係綠色,上面個拉花真係靚到爆,影相都影了好多,佢既茶味好醇,真係好好飲
牛角包窩夫💕💕💕💕💕
手製比利時窩夫💕💕💕💕💕