2019-12-05
一間絕不起眼👁鋪面細細。。招牌求其的食店。。一試之下絕對叫讚👍👍3個人約食飯。。其中一個極力推介呢間黃酒雞煲🐔。。幸好預早book定位否則一定掃興。。店子細細。。大約8:00入到去座無虛席。。幸好朋友醒目。。第一個去到立即order個黃酒雞煲先。。。因為聞說起碼等半粒鐘以上才有個煲上枱。。。我同另外的朋友8:30到達還未見到個雞煲。。即是在order多款小菜。。因為小店應該係家爺仔乸一家人做。。。所以真係慢工出細貨。。不過絕對值得等😬。。。最適合一班朋友慢慢吃慢慢吹水。。最後我們三個女人利害啊。。叫了六個菜式🤪🤪🤪。。所以女人真係可以好大食😂😂幾個小菜之中我比較喜歡墨魚滑浸勝瓜。。墨魚滑彈牙有口感😋。。香煎藕餅非常香口美味。。黃酒雞煲。。越滾越有味😋😋。。雞味很鮮。。而且雞酒越滾越好味。。洛神花茶非常足料。。我們最後叫了兩瓶。。
洛神花茶非常足料。。我們最後叫了兩瓶。。