2020-09-23 231 瀏覽
相信唔少人周未都會搵間cafe坐低,無論係食個all day breakfast ,定係飲杯咖啡,睇睇書都好滿足!今次黎左一間cafe書店兩合一既餐廳,享受下~▪️招牌五品定食 @138呢個係店鋪招牌,點都要試試。我覺得個配搭幾獨特而且好日系!口感新鮮,而且食落成件事上好健康,未必個個中意食。我自己覺得一般般。入面有酸豆配多士,玉子燒,火箭菜配蓮藕,飯團,薯蓉,昆布湯(本身有個靚啲嘅名但係唔記得咗影低Menu🤣)▫️手工炸甜薯條+炸雞拼盤 $78十級推薦呢個薯條,必試!試左就明👅▪️茉莉花茶(熱) $45店員拎黎個陣,未行到都聞到好香茉莉花味!▫️cold brew $50朋友點既,不過話係好飲!.其實成間店都好舒服,日系風格嘅裝修,加上中半書店,一半餐廳的格局,全木的設計更加引人入勝!番到去先見到人地推介甜品,搞到我都心思思下次黎都要試下😆

▪️招牌五品定食 @138

▫️手工炸甜薯條+炸雞拼盤 $78

十級推薦呢個薯條,必試!試左就明👅
▪️茉莉花茶(熱) $45

店員拎黎個陣,未行到都聞到好香茉莉花味!
▫️cold brew $50

朋友點既,不過話係好飲!
番到去先見到人地推介甜品,搞到我都心思思下次黎都要試下😆