又到lunch時間 ! 今次嚟到T.O.P 4樓 呢間有好多動物裝飾嘅餐廳職員安排我哋坐卡位 非常適合打卡! 估唔到lunch 出嚟食嘢都可以打下卡🤣🤣🤣枱面上有好多動物 完全好似去咗個動物世界😂😂 仲有隻可愛嘅松鼠我哋叫咗個蟹肉肉鬆炒飯同All day BreakfastBe個炒飯一上枱 非常之香 連同事都話好吸引🤩唔辣 而且份量足夠 可以醫飽肚All day breakfast 非常豐富 個菇好好食 啲炸物都熱辣辣脆卜卜 呢兩個餐都係100以下 lunch嚟講性價比高 而且又好食 跟餐亦都包嘢飲 我哋嗌咗兩杯青檸梳打我哋仲加多個甜品 雖然叫迷你窩夫 但係份量一啲都唔迷你 一共有六舊 窩夫熱辣辣 裏面好似包住咗啲嘢煙煙韌韌 而且外脆內軟 整體感覺非常之好食同事都有讚冇彈不過等窩夫嘅時間比較耐 應該喺就食完之前同職員講可以上窩夫 唔係等得有少少耐 打工仔一個鐘食時間就比較抆🥲整體嚟講 lunch想試吓fusion 又想食甜品 又喺附近返工嘅人 可以嚟呢度試吓😉
又到lunch時間 !

今次嚟到T.O.P 4樓 呢間有好多動物裝飾嘅餐廳

職員安排我哋坐卡位 非常適合打卡!
估唔到lunch 出嚟食嘢都可以打下卡🤣🤣🤣

我哋叫咗個蟹肉肉鬆炒飯同All day Breakfast