2019-02-17 685 瀏覽
琴日有朋友嚟試咗lunch話夠地道法國味,今日就出去同男朋友食個relaxing brunch。Menu 簡而潔,好易就揀到食咩,有趣嘅事佢嘅Menu係有中文字,好local 果種,唔係好灣仔行外國餐廳路線嘅style (即係囍帖街嗰邊嗰啲)😂😂另帶一提,廚師係法國人。我就叫 All Day Breakfast,沙律菜好新鮮,炒蛋都ok,牛角包稍為燶咗少少,蛋冇得揀太陽蛋定炒蛋有點美中不足。餐飲原本包茶,轉咖啡需要加$10 ,凍飲另加$3 ,我就覺得幾貼地。仲有,加$38叫咗碗法式洋蔥湯,我覺得比起個all day breakfast 更加值得試!我飲哂!Weekend 如果唔想排隊又想坐得舒舒服服,其實呢個都不失為一個好選擇。

All  Day  Breakfast
Toast