餐廳: 九龍冰室
資訊:

2021-12-13 1554 瀏覽
返工嘅日子好少係出面食早餐,好多時都求其買d 野就返公司食。今日見時間有早,決定行嚟嘆個靚早餐先。早餐都好多選擇,中西式都有,有d 選擇困難,最後決定食邪惡嘅沙嗲牛肉公仔麵🤪,有埋方包,可以揀火腿呀,蛋呀,餐肉呀,腸呀等等,仲要有得揀兩款,咁我就揀咗火腿蛋喇。加錢可以轉個包做菠蘿包或者菠蘿油,幾吸引但fatfat 所以冇轉。成個餐先$33 今時今日個人認為幾抵,個沙嗲牛麵,唔錯唔錯,d 麵唔會煮到淋晒,個沙嗲又夠晒味,牛又唔會韌。個火腿蛋我就拎嚟夾包,簡單d 嚟講就係一個腿蛋治,再嘆埋杯檸水,滿足。

2021-12-07
$33 (早餐)