2023-06-26
同老友記講開食雞煲,但係又想食辣,又想有靚景,要求多多😂真係唔易符合佢條件。所以都問咗好幾個朋友先搵到呢一間,無敵靚維景再加麻辣雞煲嘅好選擇👍👍👍。饞嘴麻辣湯雞煲終於食到朋友想食嘅麻辣雞煲啦,雞嘅份量一啲都唔少,識落好有雞味好新鮮,麻辣嘅味道恰到好處,辣得來又香口😋,再加埋個無敵靚景,絕對滿足到我老友三個要求👍。雲吞皇叫得做皇都估佢唔會細粒得去邊掛😂?一上枱就知道點解叫做雲吞皇,因為大大粒得嚟仲要皮薄餡靚🤩,食落去雲吞皮滑稽稽。四寶丸拼盤四寶丸真係啱哂一家大細男女老幼😂,叫牛同唔食牛嘅都照顧到🤣。丸嘅質地好彈牙👍,味道亦非常濃厚😋,所以幾時都話打邊爐必叫之選👍。隨變粉一見到個名都知道要試試佢,同鋪名同名嘅一定要試係常識😉,識落好滑又有咬口,用嚟打邊爐一流👍👍👍。午餐肉上枱嘅時候,見到佢有心思嘅擺設😍,厚度亦俾一般地方厚👍。油麥菜打邊爐必叫菜類😋青島打得邊爐食得雞煲,點可以少得啤酒🍻
饞嘴麻辣湯雞煲
雲吞皇
四寶丸拼盤
隨變粉
午餐肉
上枱嘅時候,見到佢有心思嘅擺設😍,厚度亦俾一般地方厚👍。
油麥菜
打邊爐必叫菜類😋
青島
打得邊爐食得雞煲,點可以少得啤酒🍻