餐廳: 紅火雞煲 (元州街)
資訊:

🔸百年古方雞煲呢度嘅雞煲非常足料👍🏻👍🏻而且非常惹味🤤🤤洋蔥🧅蒜頭🧄青椒🫑等等配合一齊真係絕配👍🏻👍🏻而且呢度嘅雞肉仲係好滑😘😘一啲都唔鞋,又細切到細細格🤏🏻🤏🏻啱晒我哋兩個女仔慢慢咁樣嘆🤤🤤真係食過返尋味😆😆🔸打邊爐呢度打邊爐選擇款式多😱😱美國雪花肥牛🥩🥩西班牙黑豚肉🥓🥓仲有各款海鮮🦐🦐新鮮蔬菜🥬🥬各款韓式飲品🥤🥤包你食到托住個肚腩走🤰🏻🤰🏻🔸韓燒由於我哋係兩個女仔一齊食,真係食唔到咁多,唯有下次先同大家一齊開箱韓燒啦🤤🤤提提你,電話☎️or WhatsApp📱手機訂座仲免費送你手切牛肉📍長沙灣元州街277-279號地舖

🔸百年古方雞煲

包你食到托住個肚腩走🤰🏻🤰🏻

🔸韓燒

📍長沙灣元州街277-279號地舖
2022-10-13
5 分鐘 (堂食)
  • 百年古方雞煲