2018-03-19
倫哥真係好出名,係朋友之間,真係無人唔識距。天寒地凍之時,只有倫哥既雞煲加打邊爐先足夠滿足到我地個胃。好可愛既有卡通版倫哥教如何食雞煲!唔知係咪真人呢?足料燉雞湯,非常濃郁,即刻覺得好補、好滋潤呀真係好要多一盅!每位奉送鮑魚、冬菇,真係比d靚野我地,個前菜已經令到我地食到好開心!雞煲來了,真係好香好正!店員不停溫馨提示唔好痴底,又成日幫手炒,服務細心一流!之後真會有牛柏葉、鮮魷魚加料,連個汁都唔放過!火鍋配料,有丸有餃,非常豐富,仲有得encore,男士們實可以食到飽飽打邊爐必備既響鈴同炸魚皮,墨魚滑仲有兩色選擇一大盤牛肉,食得出非一般平價貨色,又唔會係薄切,有入口即溶既口感!海鮮拼盤盛會,有大蝦、生蠔、貴妃蚌 、大蜆、鱔片、螺,真係睇見都開心,仲要係非常新鮮既。最後有埋甜品送,係椰汁燩奶再加上燕窩舖面。起抵食,食到攬住肚走。下次再聚會,必定首推倫哥,因為可以滿足哂兩個願望!
好可愛既有卡通版倫哥教如何食雞煲!唔知係咪真人呢?
打邊爐必備既響鈴同炸魚皮,墨魚滑仲有兩色選擇
最後有埋 甜品送,係椰汁燩奶再加上燕窩舖面。