2025-02-23
好耐之前食過Tamago-En, 九龍灣分店更係聯乘左鐵板料理GOGO Teppan,可以一次過食晒鐵板餐同雞蛋料理😍✨鐵板美國一口牛扒併宮崎和牛漢堡扒 - 配左是日西湯(南瓜湯)同白🍚 有我大愛嘅漢堡扒,用左嚴選榮獲日本和牛界最高殊榮嘅 「日本一」宮崎和牛,以獨家配方製成🤤肉味濃又juicy!美國一口牛扒易咬冇筋👍🏽✨燉牛肉蛋包飯 - 旋風蛋整得好靚,燉牛肉幾多汁又易入口,個汁調味剛好,撈飯一流🥚 ✨朱古力芭菲 - 勁大杯好治癒,搭配上濃滑cream、雪糕同生果&穀物脆脆,味道清新、層次豐富🍨 ✨清香蘋果茉莉花茶 - 叫左熱飲,用左透明杯裝好精緻,面頭仲有幾片蘋果,清香暖胃🫖✨鮮果水果茶 - 都幾大杯,裡面有唔同水果,包括火龍果、血橙、熱情果等,夠晒清甜🍹