本來朋友約去做運動,因為要OT,改左去食韓國野放鬆吓,就一次過食晒韓國拌飯、炸雞、啤酒&人蔘雞湯😌放完工大約7:30到餐廳,無訂枱但walkin都有位。本身坐四人枱,之後有位就調去二人枱。餐廳係酒店入面,地方唔大但都裝到大約20-30人。野食方面有得揀韓燒/叫野食,因為唔想咁大油煙味所以我地最後選擇叫野食。拌飯希望隻蛋係流心蛋;炸雞超正,唔會好膩,個沙律用左菠蘿、青瓜同mashed potatoes,幾refreshing,加埋啤酒配炸雞,簡直一流👍🏻🍗🥗🍺辛苦左成日好需要補吓,我地就叫左人參雞湯🍲🐔飲完個身暖晒,精神返番黎,睇黎返工用晒啲腦力😂不過個雞湯擺左一陣好快變凍,如果用個稍微保暖嘅煲裝會好啲。價錢係銅鑼灣區算OK,3個餸都好夠兩個人食,服務OK,食物都幾好👍🏻。
Starters

Bibimbab
Marinated  fried  chicken  w/  salad

2018-02-07
Starters