2024-11-21
期待咗好耐嘅燒肉放題終於嚟食啦!果然冇令我失望🤩 食過咁多間放題,最後都係最鍾意呢間,因為肉質全部都非常新鮮,唔使叫最豪華嘅套餐都已經可以食到好高質嘅肉類👍🏼 今日叫咗D餐: 🧡原條五花腩 厚切嘅五花腩食得非常滿足😌 肥瘦比例啱啱好,厚切嘅五花腩可以燒耐啲,表面微微焦黃之後外脆內嫩,正正正! 🧡薄切蔥花牛脷 我本身係唔鍾意牛脷,但係呢間嘅薄切牛脷一點異味都冇,燒熟咗之後唧少少檸檬汁更加添風味!味道超級清爽🤩 🧡菠蘿 男朋友拎咗菠蘿嚟燒,點知竟然出奇咁好食!!燒到外皮微焦之後,食落口爆汁,多汁嘅菠蘿仲帶住微微焦香🤤 🧡薄切牛里脊肉 睇呢個紋理就知好好味😋 粉紅色澤仲有靚嘅大理石紋路,輕輕燒完之後就可以食,肉汁俾鎖住而且非常嫩口! 各種海鮮類都好新鮮!海蝦新鮮又大隻彈牙,帆立貝肉質柔軟,件件都好鮮美💯 肉類停咗之後仲可以去自助吧枱任拎沙律、汽水、甜品~ 我哋拎咗棉花糖嚟燒,溶化咗之後甜甜哋嘅滋味完美咁結束呢餐嘢😘
今日叫咗D餐:
🧡原條五花腩