2008-02-12 2 瀏覽
平時都無打開食評... 今日真係扯火,不打不痛快。今朝一家人唸住去食早餐,九記同勝香園無開,蓮香樓又多人完全無位。見喜悅好似ok,入去飲茶。入到去十分鐘,無阿姐理我,無人開咭無人開茶,全部去搵d茶客吹水博攞利是。好聲好氣叫佢寫野,竟然認完我之後繼續吹水,離哂譜。見阿媽係度我就收一收火。叫點心,難得咁齊人一齊食,就點左12碟左右。蝦米腸唔好食,一pat pat野咁。臘腸卷好臭..咬左一啖吐左出黎,最尾成碟要放去隔離台。其他點心唔太差,但係唔好食。叫人沖茶叫左好耐無人理我。無人理好耐,我阿媽想自己去加水。火都黎,大聱叫左一聲阿姐先肯有人黎理我。廁所又好污糟,好耐未清潔咁既樣。埋單43x,五個人十二碟點心,十二蚊茶位, 小點18蚊件。完全唔值。價錢唔係問題,但係你咁既價錢,你食物質素好番小小,服務態度大大大改進,我咪條氣順囉。食剩唔小野,打包番去食。叫十聲八聲無人攞盒比我... 十分鐘叫左3個阿姐,個個都點頭... 無人理我。唔係茶客唔俾利是就咁差服務態度呀ma!今次真係火都黎埋,好大聲叫左聲「阿姐,我個盒仲未有呀」,先有人施施然比我。呢間野我真係以後都唔會再黎。,仲要叫人唔好去食‧
平時都無打開食評... 今日真係扯火,不打不痛快。

今朝一家人唸住去食早餐,九記同勝香園無開,
蓮香樓又多人完全無位。
見喜悅好似ok,入去飲茶。

廁所又好污糟,好耐未清潔咁既樣。

埋單43x,五個人十二碟點心,十二蚊茶位, 小點18蚊件。

呢間野我真係以後都唔會再黎。,仲要叫人唔好去食‧