2024-11-05
閒日經過海之戀 唸住在OPENRICE看看有什麼餐廳好評. 那就找到這間. 可惜, 雖性價比好像很高, 唔貴, 份量大, 味道勉強, 但個人真覺一般叫了兩個午餐+一個小食香煎西冷牛扒配意粉 - 牛扒夠林, 可惜, 是"拿"過既牛扒, 一D都唔好食, 但就便宜. 性價比係高. 一個餐 七十多元, 有餐湯, 有主食, 有餐飲, 是不錯的, 但感覺唔太好食, 意粉無味, 龍蝦湯還可, 全份餐只吃了一半沒吃了.吉列芝士忌廉卡邦尼意粉 - 這個還可以. 算是合格 , 南瓜湯都不錯還叫了一個小食拼盤, - 這個. 真是最差一個, 正價價錢, 雖然份量大, 但一D都唔熱. 炸到好實, 係脆. 但唔好食. 也是吃了一半沒吃了. 坦白說, 係有點失望. 全個餐. 只吃了近大半. 唔想再吃下去. 但價錢係平宜既. 三百鬆D埋單. 可惜. 食不到想要的質數. 下次唔會再幫襯. 懷疑高評分是怎來的.
叫了兩個午餐+一個小食