2015-08-18 1788 瀏覽
新城市差唔多所有餐廳都食過,唯獨遲遲未試呢間。7點半黎到唔洗等,入面都算幾靚,不過中間d枱有d密,同埋今日有一枱好多人嘅,嘈到傾計時幾乎聽唔到其他人講野食物方面,首先來了的是意粉,唔記得叫咩,最特別嘅係下面有一層蛋,其實無咩特別。意粉有彈性,整體不過不失。薯角有3種醬,沙津、芝士、香草番茄,最鍾意芝士醬。薯角有很多喺門口見到pancake ge display,一望就知係我今餐嘅target!!! 咸甜各揀左一個。Rosie's pancake 上有沙津菜,番茄,煙肉同芝士。第一啖食班戟,好香蛋味都好中意呢個口感,有少少甜味,一食愛上 。上面嘅野食同個班戟好match! 好好味!最後來的是沖繩紫薯班戟,班戟上有好多糖漿,同味道較淡唧紫薯混和啱啱好!上面仲有d黑豆豐富左口感班戟很好味,一定會再來,三個人每人埋單百幾蚊。

沙津醬、芝士醬、香草蕃茄醬

。上面嘅野食同個班戟好match! 好好味!
Rosie's pancake

班戟很好味,一定會再來,三個人每人埋單百幾蚊。
沖繩紫薯黑豆班戟
2015-08-11