2017-10-02 240 瀏覽
某日友人話見到呢間新開cafe晚飯時間唔太多人,可以慢慢食坐耐啲傾下計,於是就前來試下。黎到後果然係唔多人,職員安排坐梳化位,環境都幾清靜,適合女生傾訴內心世界既好地方叫左一個和牛漢堡、芝士魚柳焗長通粉以及一杯士多啤梨綿花糖朱古力。食物等一陣就到了,個意粉熱辣辣,啱哂涼涼地既天氣食,大食既我地都認為大碟啲就更好芝士加魚柳都係基本穩定既配搭,若果芝士再濃啲就正啦!長通粉亦唔會話焗到腍哂,整體都好食。而和牛漢堡就賣相同餐牌差唔多咁靚,食慾即時大增友人話好味,和牛唔老、成個飽都夠熱,值得一試既。最後就係杯冬天限定特飲——士多啤梨綿花糖朱古力,個人覺得似係一般朱古力沖劑黎既所謂既士多啤梨就係面頭既醬汁,冇咩特別的一杯飯後飲品~試一次就夠了。整體而言,食物質素都不錯,環境清靜,可以放鬆心情享受晚餐既好地方

而和牛漢堡就賣相同餐牌差唔多咁靚,食慾即時大增
友人話好味,和牛唔老、成個飽都夠熱,值得一試既。

芝士魚柳焗長通粉
和牛漢堡