2020-11-21 245 瀏覽
春水堂一直係過江龍🐲好出名排隊長龍到死,有幸今次人少少好快就到我😍-珍珠鐵觀音奶茶🥤$34-超級香既鐵觀音🍵無諗過會同奶茶味咁夾😍珍珠煙煙韌韌細細粒,奶味茶味兩者控制得非常好味道十分中和👍🏻不愧為珍珠奶茶元祖🥤紅燒牛肉麵🐂$82-麵質介乎上海麵與米線之間🍜,偏幼身少少,紅燒牛肉牛味濃郁,唔會太辣🌶️,濃濃香香牛肉味,最欣賞莫過於係個牛肉🐂,肉質嫩口,一咬就融化,牛筋同樣炆到好入味😆滷肉飯🍚$28-肉鬆配合肥瘦分明適中的滷肉,小小一碗但係非常滿足!珍珠米煮成既米飯出色🍚滷肉汁拌飯都一流!台式芋米糕🍠$28-好罕見!推薦大家一定要試試😍炸到超級香脆可口既外層一咬就脆到卜卜聲,淡淡既芋頭味以及蝦米🦐味突出😍食落更有少少似蘿蔔糕!一口接一口,份量超多!黃金香酥雞🐔$48-炸到酥脆十分,肉汁滿滿!唯獨數量略為少!熱辣辣脆卜卜!鹹鹹香香😍
珍珠鐵觀音奶茶🥤$34

紅燒牛肉麵🐂$82