2013-09-07 266 瀏覽
因為預早做節既關係,經過FACEBOOK同親戚既推介, 就黎左依間餐廳食飯,地點係正AMP旁邊都幾易搵,由於我地一行11人都幾多人所以一早就訂左位等都唔洗等就上左去食飯。之前一直對工廠大廈入面既餐廳都麻麻地,但依間一入到去乾淨企理感覺舒服,值得一讚!!我地一坐低就即刻有餐飽送上,而且有2款唔同既餐包(唔記得左影相)!啱哂唔同人既口味!!真係好細心呀>3<又後前菜點左一款沙津,一款炸芝士條(又唔記得左影相),沙津夠哂新鮮,沙津中既煙三文魚一D腥味都冇,GOOD!!炸芝士條幾特別,幾好味既,但如果熱返D就可以好D喇!終於到主菜喇!!澳洲16安士肉眼扒:真係真係超好味,件扒牛味十足肉質嫩滑爽口,又唔會太熟,揀直令到我刺激食慾大增人人讚好,最終我地都叫多一份!同場加映焗豬仔骨香而有口感,仲配有獨特醬料,揀直一流!對於唔食牛既人,值得一試!~仲有瑞士肉丸但個德國香腸拼盤就一般般...可能我唔太鍾意食香腸到飯麵類喇...我地叫左....煙肉蛋黃忌廉意大利粉,煙三文魚忌廉意大利粉,辣肉蝦意大利粉,黑松露意大利飯我最鍾意就係煙三文魚忌廉意大利粉同辣肉蝦意大利粉,意大利粉軟度剛剛好,又夠
地點係正AMP旁邊都幾易搵

真係好細心呀>3<
又後前菜點左一款沙津,一款炸芝士條(又唔記得左影相
沙津夠哂新鮮,沙津中既煙三文魚一D腥味都冇,GOOD!!
炸芝士條幾特別,幾好味既,但如果熱返D就可以好D喇!

終於到主菜喇!!
澳洲16安士肉眼扒:
人人讚好,最終我地都叫多一份!
澳洲16安士肉眼扒
仲有瑞士肉丸
但個德國香腸拼盤就一般般...可能我唔太鍾意食香腸
焗豬仔骨,瑞士肉丸,德國香腸拼盤,澳洲16安士肉眼扒
到飯麵類喇...我地叫左....
我最鍾意就係煙三文魚忌廉意大利粉同辣肉蝦意大利粉,意大利粉軟度剛剛好,又夠味!!

最後大家食到黑松露意大利飯都已經好飽喇...
GOOD GOOD GOOD
煙三文魚忌廉意大利粉
下次一定會再黎食野架!!~~
2013-09-06
澳洲16安士肉眼扒
焗豬仔骨,瑞士肉丸,德國香腸拼盤,澳洲16安士肉眼扒
煙三文魚忌廉意大利粉
  • 煙肉蛋黃忌廉意大利粉煙三文魚忌廉意大利粉辣肉蝦意大利粉黑松露意大利飯