之前我都講過,我好少飲手搖嘅飲品,但而家真係有好多唔同種類嘅手搖,特別係水果系列,令到我由唔鍾意到而家係完全愛上。😍😍😍早前屋企附近開咗間手搖飲品,係自己區嘅社交平台群組成日都有人推介,我又心思思又想試下,但又踏出唔到呢一步去買,所以就同老公講,老公就話想試就試啦!唔好飲最多佢幫我飲,咁我就去試啦!真係估唔到,當試咗第一杯之後,就吸引咗我,應該咁講,唔止係我,連我老公都係愛不釋手,一致好評。🥰🥰🥰E.Tea茶星人 地址:紅磡德民街29號德民大廈地下B2號舖🥤水果大爆炸 - 就係呢杯,令到我愛上手搖水果茶。🥤金星菠蘿 - 店員妹妹極力推介,真係好飲。🥤草莓撞上番石榴 - 呢杯就一般,可能我唔太鍾意草莓,我個人認為有草莓嘅飲品就會有藥水味。🥤火焰紅柚 - 紅柚係我最愛嘅飲品。🥤菠蘿乳酸梳打 - 呢杯配埋烤肉就完美,真係好正。🥤水星蜜桃 - 好多果肉,茶味好香。🥤蘋果硬碰火龍果 - 蘋果真係唔夠火龍果碰嫁。🥤紅柚乳酸梳打 - 同菠蘿乳酸梳打一樣咁正。🥤芒果雙朱脆皮 - 有芒果蓉,仲有朱古力碎,一定要攪拌晒先飲。🥤蜜桃紅柚四季春 - 兩者好夾,好突出四季春嘅茶味。店員全部都係後生仔女,禮貌好,

E.Tea茶星人
地址:紅磡德民街29號德民大廈地下B2號舖

🥤水果大爆炸 - 就係呢杯,令到我愛上手搖水果茶。

🥤金星菠蘿 - 店員妹妹極力推介,真係好飲。

🥤火焰紅柚 - 紅柚係我最愛嘅飲品。

🥤菠蘿乳酸梳打 - 呢杯配埋烤肉就完美,真係好正。

🥤水星蜜桃 - 好多果肉,茶味好香。

🥤蘋果硬碰火龍果 - 蘋果真係唔夠火龍果碰嫁。

🥤紅柚乳酸梳打 - 同菠蘿乳酸梳打一樣咁正。

🥤蜜桃紅柚四季春 - 兩者好夾,好突出四季春嘅茶味。

店員全部都係後生仔女,禮貌好,服務好,細心,又主動推介同介紹,每次去到買嘢飲都會有好舒服嘅感覺。🤗🤗🤗
外賣自取
  • 蜜桃紅柚四季春