2022-05-05
一J 再 J 之 臭芝士甜蘋果PIZZA 🧀藍芝士蘋果🍎Pizza 🍕178之前喺街坊團購嗰度一齊食過一次呢個好特別好特別嘅藍芝士蘋果Pizza😋😋 簡直係一試上癮! 因為佢藍芝士嘅鹹鹹同埋蘋果嘅甜甜做出一個好特別強烈嘅對比🆚 味道加上去薄薄帶有麵粉香的嘅餅底, 以我大食王嘅食量, 自己一個絕對可以食得晒一個!係一整個Pizza🥰🥰🥰🥰 我哋一試再試嚟到將軍澳都要再叫一次呢個藍芝士蘋果Pizza 🙆🏻♀️ 果然不負所望, 佢唔同分店嘅質素都係好一致, 絕對冇失色 ✅✅✅✅另外佢嘅壁畫牆都充滿着時代嘅感覺, 坐係到食相信有另一番感受, 可能會十足嘅親切的感覺。 地方好闊落, 一家大細黎到都相信會坐得好舒服😌 西柚肉配煙三文魚果仁沙律 🥗 $148呢個沙律🥗係我哋第一次食, 好有驚喜! 西柚甜甜酸酸咁樣好開胃, 仲有厚厚的嘅煙三文魚, 加上脆脆嘅果仁, 仲有少少黑醋, 配上超級新鮮嘅沙律菜, 令成個沙律食落好有唔同嘅色彩 🌈希望開返堂食之後我哋可以再嚟過一次啦 💫味道⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️價錢 ⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#dessert #comfortfood #foodlover #hkfood
🧀藍芝士蘋果🍎Pizza 🍕178
#dessert #comfortfood
#foodlover #hkfood
#hkfoodie #foodie
#pizza
JACOMAX (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心2期UG樓92-94號舖