朗豪坊對面開咗間新嘅露營風主題餐廳🏕️ 約埋三五知己去chill一chill。枱呀凳呀都係常見嘅露營裝備,猶如置身於露營區,同平時高枱打邊爐嘅感覺好唔一樣👍🏻🐥花膠雞湯(半隻)我地叫咗招牌花膠雞湯做湯底,一嚟到即刻飲咗兩碗湯先,湯底非常濃厚黏稠,感覺好滋補😻。半隻雞已經煮至半熟,放落鍋底烚一陣就食得,肉質嫩滑唔太肥,仲好有雞味。花膠好大塊,要剪開佢烚,膠質很重,同樣好滋補。🥩手切安格斯牛小排牛小排打邊爐都好正,油花均勻唔算多,打邊爐唔會搞到個鍋底油淋淋。口感豐厚肉質細緻軟嫩,牛嘅香味令人欲罷不能。🦐滑類雙拼揀咗黑松露墨魚滑/蟹子鮮蝦滑,味道新鮮且肉質爽口彈牙,絕對高質。🐟即炸魚皮即叫即炸,上到枱仲熱辣辣。放入鍋內烚兩烚,外軟內脆,而且無油溢味,食落好清👍🏻 推薦大家要試啊!🥬仲有好多配菜可以選擇,最重要係個湯底食極都咁正,唔油唔淡,仲好飽添🥰其他配菜👉🏻唐生菜/芝士腸/菜苗帶子餃/日本稻庭烏冬

🐥花膠雞湯(半隻)

花膠好大塊,要剪開佢烚,膠質很重,同樣好滋補。

🥩手切安格斯牛小排

🦐滑類雙拼