2020-02-17 275 瀏覽
推薦指數:🤩🤩🤩平時上機前都好趕,今日反而預早左到機場,早D入去睇下有咩好食!見到呢間餐廳好CHILL又唔會太逼,一於食佢啦!但其實LUNCH TIME都幾多人食~ 嗌左個豬肉絲BURGER 配SWEET POTATO CHIPS! 非常正呀~SWEET POTATO CHIPS厚切手指左右的粗幼度好有口感~而且味道好天然唔會好油膩!食落都算唔錯呀今次專登一試豬肉絲BURGER ~ 平時食BURGER通常都一定食牛肉芝士漢堡。今次一試特別~豬肉醃醬味道都幾特別,帶點酸酸味味,尚算開胃!就好似將豬肉絲成手絲感,配埋漢堡!不過我都係鐘意傳統的BEEF CHEESE BURGER多D  另外呢到的凍檸茶估唔到有驚喜~我一向鐘意茶底濃的檸茶!岩哂我口味的~
推薦指數:🤩🤩🤩