最近喺黃大仙試咗呢間上海餐廳,餐廳環境寬敞,店員服務都好好,而且菜式豐富,多到眼花撩亂,咩都好想試🥰雞絲伴海蜇呢度菜品清爽又開胃,雞絲質地嫩滑,海蜇Q彈👍配以獨家醬汁,食落酸酸甜甜,胃口大開酸辣湯麵&濃湯嫩雞煨麵兩款面類各有特色😼酸辣湯麵配料豐富,如肉絲、木耳等等,湯底酸辣開胃,增添口感的豐富度😋而煨麵給人一種濃郁和溫暖的感覺,食落暖笠笠,而且麵條煮得剛剛好,保持了彈牙的口感😚川渝小籠包小籠包外皮薄而有彈性,內餡豐富多汁,肉餡的味道濃郁,加入了川菜獨有的香辣調味,讓口感更加豐富🤩農家小炒肉這道菜富有家常風味,給人一種樸實而又美味的感覺,豬肉和辣椒經過適當的調味和炒製,既保持了肉的原汁原味,同時帶有一定的辣味,係一道下飯的好選擇🤤#黃大仙美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #黃大仙探店 #香港中餐 #香港好去處 #黃大仙推薦食品

雞絲伴海蜇

酸辣湯麵&濃湯嫩雞煨麵