2023-07-24
✨豬榴彈份量都幾大,而且有兩塊豬柳好滿足!豬柳10分juicy !佢落咗有少少辣嘅沙律醬!感覺可以更加消除油膩感,同埋啲蕃茄同蔬菜一齊食好夾✨招牌威士忌bbq豬扒飯豬扒都幾好,而且好鬆軟!味道就係食得出經過醃製嘅,而且非常香甜!啲飯嘅質感偏硬身!食落都幾有口感!✨薯條薯條即叫即炸,而且夠晒熱!✨特務濃湯❤️蔬菜湯超級多餸菜,味道有一點辣味!❤️南瓜湯超級好飲,而且好厚身✨金手指(豬扒薯條)豬扒切到好似薯條一樣嘅大細!豬扒好鬆脆!即使係炸緊豬扒,一啲都唔油膩 ✨自家製薯蓉併肉丸肉丸非常有驚喜,因為佢加咗少少鯪魚肉,所以口感超級彈牙之餘又多汁!薯蓉都幾滑!呢個鋪位都幾大,坐得幾舒服!而且員工服務態度都好好,見到好多外籍人士都過嚟食香港嘅豬扒飯!呢間餐廳好有fushion 嘅精髓,而且價錢都幾相宜!
✨招牌威士忌bbq豬扒飯
✨薯條
薯條即叫即炸,而且夠晒熱!
✨特務濃湯
❤️蔬菜湯
超級多餸菜,味道有一點辣味!
❤️南瓜湯
超級好飲,而且好厚身
✨金手指(豬扒薯條)
✨自家製薯蓉併肉丸
呢個鋪位都幾大,坐得幾舒服! 而且員工服務態度都好好,見到好多外籍人士都過嚟食香港嘅豬扒飯! 呢間餐廳好有fushion 嘅精髓,而且價錢都幾相宜!