2022-12-07 2807 瀏覽
之前睇傳媒報導過呢間北冰洋兩餸飯好抵食,一直都諗住試下,奈何經常性都好多人排隊試唔到。趁今日放假特登早少少11點幾就去買返盒當brunch食,一早去到唔洗排隊無得頂,見到好多一盤盤既餸好企理甘排晒出黎👍突然俾一盤 ”豉椒炒蜆” 吸引住,唔洗諗即時order,另外見凍凍地就點左個 ”芋頭炆雞” ,店員問我飲咩,我仲問店員係咪包野飲,佢話加$2就有,仲可以揀凍櫃一樽樽既野飲,最尾我點左 “樽仔無糖金羅漢果雪梨茶” ,俾錢個陣店員話$38,真係超抵食呀!!!佢個包裝一個飯盒裝白飯,另一個飯盒就裝兩款餸,分開包裝食既時候無甘油,值得一讚👍味道方面比想像中好,有時唔想煮飯又想方便食返餐平平地既,絕對會係一個不錯既選擇,如無意外一定會再食!!!不過當然要睇下洗唔洗排隊啦😆整體評分:5 / 5

整體評分:5 / 5

2022-12-07
外賣自取
$38 (早餐)
  • 樽仔無糖羅漢果雪梨茶
  • 豉椒炒蜆