2025-01-22 0 瀏覽
🍽️江蘇銘悅📍上環干諾道中130-136號誠信大廈2樓今日試咗一個好正嘅商務套餐!價錢並唔係特別便宜,但以這樣嘅高質素,絕對物有所值🍽️❤️~三小碟🥢有雙色鎮江肴肉、蔥油海哲頭同埋魚子海鹽燻蛋,真係好豐富,特別鍾意嗰個魚子海鹽燻蛋,燻蛋外層煙燻得啱啱好,蛋黃流心,鮮嫩順滑,加上魚子嘅鹹香同海鹽嘅脆口,好有層次感,真係回味無窮😋~雲南真菌螺頭老雞燉湯🍲呢碗湯滋補得不得了,老雞嘅鮮味同雲南真菌嘅香氣完美結合,飲到嘴舐舐❤️~宮保海虎蝦球🍤擺盤精緻,色彩豐富,酸酸甜甜好惹味,蝦球超級大隻兼新鮮彈牙,宮保嘅味道夠香濃,好正😁~百葉子櫻桃肉 🍖其實即係紅燒肉,煮得軟嫩入味,每一口都充滿咗豐富嘅肉香同甘甜嘅醬汁,用料上乘,肥瘦均勻,肉質滑嫩,入口即化,真係唔錯👍~海苔酥脆魚片🐟魚片外脆內嫩,口感極好,海苔嘅香味同魚片融合得恰到好處,令味道更加豐😋🍴~招牌小籠包🥟小籠包皮薄餡靚,一咬入去就有湯汁流出嚟,肉也吃得到原本嘅鮮味,即係好好味🤣~乾煸四季豆🥗四季豆炒得香脆,辣味適中,每一口都充滿咗蒜香同小肉粒嘅鮮美味道,我哋都食得好開心😀~精選甜品🥣🍈最後仲有木瓜雪耳糖水,湯底甜而不膩,味道好清爽,滋潤養顏,飲完之
🍽️江蘇銘悅

~海苔酥脆魚片🐟

~招牌小籠包🥟

~乾煸四季豆🥗

~精選甜品🥣🍈
最後仲有木瓜雪耳糖水,湯底甜而不膩,味道好清爽,滋潤養顏,飲完之後皮膚都靚啲啦❤️