2015-06-24
兩點三入到去坐低先發現有下午茶供應,抵咁多當然等多陣啦~雖然餐廳只有六七成滿,不過都係俾店長出門口等^^"有小食、主菜、飲品三款自由配搭,兩款$60, 三款$70,係貴價商場嚟講都算抵食~最後揀了----牛油雞翼:算大隻,牛油味好重仲滴緊油添,外有少少脆內都幾嫰,不過似係翻炸生牛河走青:牛肉有三塊,有啲厚度,味道比滑牛好啲咁啦^^"我覺得都係薄牛肉夾啲好味啲青檸梳打走甜:好多青檸,唔錯,飲完仲可以自已加啲水落去,健康之選另外佢亦會有一碟辣椒青檸方便自行調味,辣度都幾足㗎~值得一讚嘅係服務幾好,店舖人手好足,一叫就有人serve加水亦密,發現廚房無走青時,本來我都諗住唔出聲自已挑算啦,點知侍應見到即刻主動話幫我換!不過店內仲有位嘅時候,其實都可以通融下等啲客係入面等,橫掂出面又無人等
最後揀了----
另外佢亦會有一碟辣椒青檸方便自行調味,辣度都幾足㗎~