餐廳: 海皇漁港
資訊:

5天前 0 瀏覽
遲咗起身,本身諗住食雲南米線,但係又要排長龍,好肚餓啦已經2:30所以去咗飲茶 諗住橫掂下午茶🫖金錢肚同鮮魷我同男朋友都好鍾意,所以係膽嚟㗎啦坐低就嗌新鮮又好味,又大份!蘿蔔當做仲好鮮甜因為我哋嗌咗幾樣點心之後諗住有啲嘢可以encore 男朋友,就決定嗌多兩份依樣第二份都冇打斧頭㗎不過太遲嘅唔好處就係有啲嘢可能係賣剩蔗 同埋有啲嘢會冇得嗌,因為收晒爐!會剩返精點最後想嗌紅豆沙都收咗嚕 $12一碗仲有湯圓,下次要早啲嚟試吓先潮州粉果好味,我哋都覺得有浸香料味啊男朋友諗唔出,但係我Step下就覺得係八角嚟嘅唔錯叉燒包入邊嘅叉燒燒鵝特登夾出嚟 係叉燒嚟㗎 包皮鬆軟餡料條味唔錯男朋友好鍾意一個人,食到三粒都得不過全餐最好味,佢覺得係蝦腸粉,主要係佢個腸粉皮做得好,我哋上次食嗰間個腸粉粉皮麻麻哋今次個皮蛋瘦肉粥就比較差 凍冰冰,而且冇乜皮蛋同埋肉碎 應該係因為收檔了 整體而言唔錯,$300買單兩個人
金錢肚同鮮魷我同男朋友都好鍾意,所以係膽嚟㗎啦坐低就嗌

新鮮又好味,又大份!蘿蔔當做仲好鮮甜
第二份都冇打斧頭㗎

唔錯

男朋友好鍾意一個人,食到三粒都得

整體而言唔錯,$300買單兩個人

下午茶